ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ - Oasis Apartments | Tolo Argolis
 

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

OASIS APARTMENTS

Σας καλωσορίζουμε θερμά στα Διαμερίσματα Όασις. και σας ευχόμαστε μια καλή διαμονή. Για λόγους ασφάλειας
και για να μπορέσουμε να σας εξασφαλίσουμε μια καλύτερη δυνατή εμπειρία διαμονής, παρακαλούμε να
διαβάσετε και να ακολουθήσετε τον κανονισμό λειτουργίας του ξενοδοχείου Όασις.

1. Ο ξενώνας μας παρέχει υπηρεσίες σύμφωνα με την κατηγορία και τα πρότυπα του. Σε περίπτωση υποβολής παραπόνων σχετικά με την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών του ξενοδοχείου μας, παρακαλούμε να τα αναφέρετε στη ρεσεψιόν ή απευθείας στον ιδιοκτήτη του ξενώνα, κάτι που σίγουρα θα επιτρέψει στους υπαλλήλους και τον διευθυντή να αντιδράσουν αμέσως.

 

2. Η επιχείρηση «Διαμερίσματα Όασης» είναι υποχρεωμένη να εξασφαλίσει τις ακόλουθες παροχές και υπηρεσίες:

– Συνθήκες για καλύτερη δυνατή διαμονή και ξεκούραση,
– Ασφαλής διαμονή, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας για την προστασία του απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων σας,
– Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών,
– Καθαρισμός δωματίου και πραγματοποίηση απαραίτητων επισκευών εξοπλισμού,
– Σε περίπτωση βλαβών – αποτελεσματική εξυπηρέτηση για την απομάκρυνσή τους ή σε περίπτωση που δεν μπορούν να διορθωθούν αμέσως, το ξενοδοχείο θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, εάν είναι δυνατόν, να αλλάξει το δωμάτιο ή να αποζημιώσει με άλλο τρόπο την ταλαιπωρία των επισκεπτών κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

 

3. Κατόπιν αιτήματος, το ξενοδοχείο «Διαμερίσματα Όασης» παρέχει στους επισκέπτες του τις ακόλουθες υπηρεσίες:

– Παροχή όλων των πληροφοριών που έχουν σχέση με τη διαμονή και τα ταξίδια στην Πελοπόννησο σχετικά με τη δυνατότητα επίσκεψης αρχαιολογικών χώρων και εκδηλώσεων ψυχαγωγικής φύσης που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, καθώς και πληροφορίες για τη μεταφορά επισκεπτών από το αεροδρόμιο ή σε ολόκληρη τη Χερσόνησο.

– Αποθήκευση αποσκευών (Το Pension Oasis διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αποθήκευση αποσκευών σε ημερομηνίες διαφορετικές από τις ημερομηνίες διαμονής του επισκέπτη και αντικείμενα που δεν έχουν τα χαρακτηριστικά των προσωπικών αποσκευών.)

 

4. Το δωμάτιο του ξενοδοχείου ενοικιάζεται με την ημέρα. Εάν, κατά την ενοικίαση δωματίου, ο επισκέπτης δεν ενημέρωσε για τη διάρκεια διαμονής στο ξενοδοχείο, θεωρείται ότι το δωμάτιο ενοικιάστηκε για μία ημέρα.

 

5. Η διαμονή στα Διαμερίσματα Όασης μπορεί να παραταθεί κατόπιν αιτήματος του επισκέπτη, υπό την προϋπόθεση ότι το ξενοδοχείο διαθέτει διαθέσιμα δωμάτια την καθορισμένη μέρα.

 

6. Οι ώρες ησυχίας στο ξενοδοχείο είναι οι ακόλουθες: από 14:00 έως 17:30 το απόγευμα και από 22.00 έως 8.00 τη νύχτα.

 

7. Ο επισκέπτης του ξενοδοχείου δεν έχει το δικαίωμα να μεταφέρει το δωμάτιο σε άλλα άτομα, ακόμη και αν δεν έχει λήξει η περίοδος για την οποία έχει πραγματοποιηθεί η πληρωμή.

 

8. Τα άτομα που δεν είναι εγγεγραμμένοι επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν το δικαίωμα να μείνουν στο διαμέρισμα ή στον κήπο του ξενοδοχείου από τις 8:00 έως τις 22:00.

 

9. O ξενοδόχος µπορεί να αρνηθεί την ενοικίαση σε έναν επισκέπτη ο οποίος κατά τη διάρκεια μιας προηγούμενης διαμονής παραβίασε τους κανονισμούς του ξενοδοχείου, προκαλώντας ζημιά στην ιδιοκτησία του ξενοδοχείου ή στους επισκέπτες, στους υπαλλήλους του ξενοδοχείου ή αλλιώς διατάραξε την ήρεμη διαμονή των επισκεπτών ή τη λειτουργία του ξενοδοχείου.

 

10. Το ξενοδοχείο Oasis Apartments δεν διαθέτει φυλασσόμενο χώρο στάθμευσης. Το ξενοδοχείο δεν ευθύνεται για ζημιά ή απώλεια αυτοκινήτου ή άλλου οχήματος που ανήκει στον επισκέπτη.

 

11. Φεύγοντας από το δωμάτιο, κάθε φορά, ο επισκέπτης πρέπει να ελέγχει το κλείσιμο της πόρτας.

 

12. Ο επισκέπτης του Oasis Apartments είναι οικονομικά υπεύθυνος για οποιαδήποτε ζημιά ή καταστροφή του εξοπλισμού του ξενοδοχείου και των τεχνικών συσκευών που προκύπτουν εξαιτίας του λάθους του ή εξαιτίας του λάθους των ανθρώπων που τον επισκέπτονται.

 

13. Λόγω της πυρασφάλειας, απαγορεύεται αυστηρά η χρήση θερμαντήρων, ηλεκτρικών σίδερων και άλλων συσκευών στα δωμάτια του ξενοδοχείου που δεν ανήκουν στο εξοπλισμό του δωματίου. Φεύγοντας από το δωμάτιο, ο επισκέπτης του Oasis Hotel είναι υποχρεωμένος να πάρει μαζί του την κάρτα ρεύματος από το δωμάτιο.

 

14. Τα προσωπικά αντικείμενα που έχουν ξεχαστεί από τους επισκέπτες σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου θα σταλούν πίσω στη διεύθυνση που υποδεικνύεται από τον επισκέπτη και με έξοδα του επισκέπτη. Εάν το προσωπικό του ξενοδοχείου δεν λάβει τέτοια οδηγία, η διεύθυνση του ξενοδοχείου θα κρατήσει αυτά τα αντικείμενα για 3 μήνες.

 

15. Ο χώρος των κήπων είναι στη διάθεση των επισκεπτών.
16. Η χρήση της παιδικής χαράς επιτρέπεται μόνο μεταξύ 10-14.00 και 17.30-20.30 και μόνο υπό τη φροντίδα γονέων ή κηδεμόνων.

 

17. Για την ασφάλεια των παιδιών στο χώρο του ξενοδοχείου είναι υπεύθυνοι οι γονείς και οι κηδεμόνες τους.

 

18. Σε ολόκληρο το ξενοδοχείο, εκτός από τα μπαλκόνια, τα αίθρια και τους κήπους, απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Εάν κατά τη διάρκεια της διαμονής του πελάτη βρεθούν υπολείμματα τσιγάρου ή μυρωδιά καπνού στο χώρο του δωματίου, θα αναγκαστούμε να χρεώσουμε το ποσό των 50€ για το επιπλέον καθαρισμό του δωματίου.

 

19. Τα Ξενοδοχείο Όασις δεν δέχεται επισκέπτες με κατοικίδια.

 

20. Μόνο οι επισκέπτες του Oasis Hotel μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη γωνιά μπάρμπεκιου.

 

21. Στη διάθεση των επισκεπτών στο ρεσεψιόν βρίσκεται ένας κοινόχρηστος υπολογιστής. Η χρήση του επιτρέπεται μόνο στη ρεσεψιόν.

 

22. Απαγορεύεται η είσοδος στη σοφίτα.

 

Πολιτική Κρατήσεων/Ακυρώσεων & Τρόποι Πληρωμής

 

 

1. Τιμές

 

Η τιμή που αναφέρεται στην προσφορά είναι η τιμή διαμονής στο διαμέρισμα και περιλαμβάνει όλες τις χρεώσεις, συμπεριλαμβανομένων:
– χρήση μπάρμπεκιου
– χρήση του χώρου πλυντηρίων μια φορά την εβδομάδα,
– χρήση του κοινοχρήστου υπολογιστή στο ρεσεψιόν,
– wifi
– χώρος σταθμεύσεις
– πληροφορίες για την διαμονή στο Τολό και Αργολίδα: για τα αξιοθέατα, δρομολόγια πλοίων και λεωφορείων, πληροφορίες για παραλίες, εκδηλώσεις, ενοικίαση αυτοκινήτου κλπ.
– χρήση κούνιας, παιδικής καρέκλας και παρκοκρέβατου.

 

 
2. Όροι πληρωμής

 

Οι πληρωμές για κρατήσεις γίνονται με πιστωτική κάρτα (δεχόμαστε Visa και Mastercard), με έμβασμα ή μετρητά κατά την άφιξη (check-in) του πελάτη.
Η επιβεβαίωση πληρωμής (απόδειξη ή τιμολόγιο) θα εκδοθεί την ημέρα της αναχώρησης.
3. Πολιτική Άφιξης / Αναχώρησης:

 
Άφιξη: 15.00 με 23.00
Αναχώρηση: 11:00
Παρακαλείστε σε περίπτωση καθυστερημένης άφιξης- μετά τις 23.00 – να ενημερώνετε εκ των προτέρων.

 

 

4. Άφιξη

 

Συμπλήρωση των στοιχείων του επισκέπτη και παρουσίαση της ταυτότητας του πραγματοποιούνται την ημέρα άφιξης.

 
5. Αναχώρηση
Εάν θέλετε να παραμείνετε στο δωμάτιο για περισσότερες ώρες (κατόπιν διαθεσιμότητας) θα πρέπει να συνεννοηθείτε με την Υποδοχή (υπάρχουν χρεώσεις) μια ημέρα πριν την αναχώρησή σας. H παράταση της διαμονής σας θα είναι δυνατή ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του διαμερίσματος. Το κόστος παράτασης της διαμονής έως τις 18.00 είναι το 50% της ημερήσιας τιμής. Παράταση διαμονής και αναχώρηση αργότερα από τις 18:00 θα χαρακτηριστεί ως επιπλέον ημέρα και θα χρεωθεί 100% της ημερήσιας τιμής.
6. Όροι ακύρωσης

 

 

 

Σε περίπτωση που θέλετε να αποχωρήσετε νωρίτερα από ό, τι είχε συμφωνηθεί προηγουμένως, θα πρέπει να προσθέσουμε το 50% του ποσού των αχρησιμοποίητων ημερών στο λογαριασμό σας.

 

 
ΧΡΗΣΗΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

 

1. Ο καθαρισμός στα δωμάτια του ξενοδοχείου πραγματοποιείται κάθε δεύτερη μέρα εκτός Κυριακής.
Κατόπιν αιτήματος του επισκέπτη υπάρχει δυνατότητα επιπλέον καθαρισμού του δωματίου. Το κόστος για επιπλέον καθαρισμό είναι 6 EUR.

Εάν υπάρχει ανάγκη για επιπλέον καθαρισμό, αναφέρετέ το στη ρεσεψιόν την ίδια ημέρα έως τις 10.00 το αργότερο.

 

 

2. Οι πετσέτες αλλάζονται κάθε δύο ημέρες και τα κλινοσκεπάσματα αλλάζονται κάθε τέσσερις ημέρες.
Κατόπιν αιτήματος του επισκέπτη, υπάρχει δυνατότητα αλλαγής σεντονιών και πετσετών συχνότερα. Για την ανάγκη αλλαγής τις ημέρες που δεν είχε προβλεφθεί αλλαγή, ενημερώστε παρακαλώ τη ρεσεψιόν το αργότερο έως 10.00.
Το κόστος για μια επιπλέον αλλαγή είναι 3 EUR.

 

 

3. Λόγω της χαμηλής χωρητικότητας των σωλήνων αποχέτευσης, τοποθετήστε χαρτί υγείας στον κάδο που βρίσκεται στο μπάνιο – ποτέ μέσα στην τουαλέτα.

 

 

4. Το νερό της βρύσης δεν είναι πόσιμο. Παρακαλούμε να αγοράσετε εμφιαλωμένο νερό από το σουπερμάρκετ.

 

 

5. Ρεύμα στο δωμάτιο ενεργοποιείται από μια κάρτα που έχει συνδεθεί ως μπρελόκ ή είναι το κλειδί του δωμάτιου. Σας παρακαλούμε να μην αφήνετε την κάρτα στο δωμάτιο κατά τη διάρκεια της απουσίας σας. Επιπλέον, παρακαλούμε λόγω του κινδύνου πυρκαγιάς, όταν φεύγετε από το δωμάτιο, θυμηθείτε να απενεργοποιήσετε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές.

 

 

6. Τα σκουπίδια στο χώρο του ξενοδοχείου φαίνονται αντιαισθητικά και αποτελούν πηγή μικροβίων, γι ‘αυτό το λόγο παρακαλούμε να τα ρίχνετε στον κάδο, το οποίο βρίσκεται στην οδό Γιαννέλη Μπικάκη, 20μ. κάτω από το ξενοδοχείο. Στον κήπο και στο παρκινγκ έχουν τοποθετηθεί επιπλέον κάδοι σκουπιδιών. Απαγορεύεται να αφήνετε σκουπίδια έξω από τον κάδο. Εάν ο κάδος είναι γεμάτος, τα σκουπίδια πρέπει να πεταχτούν σε ένα κάδο στο δρόμο.

 

 

7. Ο εξοπλισμός καθαρισμού στην διάθεσή των πελατών (σκούπες, φαράσια, σφουγγαρίστρα κτλ.) βρίσκεται στο υπόγειο στα δεξιά κάτω από τις σκάλες. Εάν δεν τον χρειάζεστε πλέον, παρακαλούμε μετά την χρήση να τον επιστρέψετε στο ίδιο μέρος. Ευχαριστούμε.

 

 

8. Παρακαλούμε πολύ να ξεπλύνετε τα πόδια σας αφού επιστρέψετε από την παραλία. Ειδικά για το σκοπό αυτό και ακριβώς στην είσοδο του ξενοδοχείου, τοποθετήθηκε στα δεξιά στη γωνία ένα λάστιχο και μια μικρή βρύση.

 

 

9. Στο χώρο του ξενοδοχείου απαγορεύετε το τάισμα των ζωών (γάτες, πουλιά κτλ.).

 

 

10. Για την ασφάλεια των επισκεπτών, στο χώρο του ξενοδοχείου στις εισόδους έχουν εγκατασταθεί κάμερες. Για λόγους πυρασφάλειας, οι κάμερες στον κήπο κατευθύνονται στη γωνία ψησταριάς.

 

 

11. Στη διάθεση των επισκεπτών υπάρχει επιπλέον ένας χώρος πλυντηρίων και είναι διαθέσιμος για χρήση μετά τις 16:00. Η χρήση του χώρου επιτρέπεται μόνο για στους ενήλικους. Πλύσιμο 1 φορά τη εβδομάδα είναι δωρεάν, συχνότερα η χρήση του χώρου χρεώνετε 4 EUR για το κάθε πλύσιμο. Οι επισκέπτες υποχρεούται να ενημερώσουν τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου εάν θέλουν να χρησιμοποιήσουν το πλυντήριο.

 

 

12. Όλα τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες διαθέτουν σίτες. Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για τη χρήση τους.

 

 

13. Η χρήση του μπάρμπεκιου είναι δωρεάν. Επιτρέπεται η χρήση εξοπλισμού μπάρμπεκιου που βρίσκεται στη γωνία ψησταριάς. Λόγω του κινδύνου πυρκαγιάς συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή στην χρήση της ψησταριάς. Πριν φύγετε από τον κήπο, παρακαλείστε να σβήσετε τη φωτιά.

 

 

 

 

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

 

Τηλέφωνα Έκτακτης Ανάγκης

 

Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) 166
Κέντρο Δηλητηριάσεων +30 210 7793777
Κλήση Έκτακτης Ανάγκης 112
Άμεση Δράση Αστυνομίας 100
Πυροσβεστική Υπηρεσία 199
Άμεση επέμβαση Λιμενικού Σώματος 108

Χρήσιμοι αριθμοί τηλεφώνου
Τουριστική Αστυνομία 171, +30 27520 98728
Νοσοκομείο στο Ναύπλιο +30 2752 361100
Γιατροί στο Τολό:
Ιωάννα Αλιακιάζογλου +30 27520 58392, +30 6997055064
Δημήτρης Μαλιοτάκης +30 27520 59110, +30 6944818072
Ταξί (Γεώργιος Μουταβελής) +30 6973566, +30 6973204319

STAY IN OASIS APARTMENTS IN TOLO, ARGOLIS