Τολό Αργολίδος - Oasis Apartments | Διαμονή στο Τολό
 

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε αυθεντικά μέρη που αξίζει να επισκεφτείτε

ξενοδοχεια τολο αργολίδας oasis-apartments.gr

ΤΟΛΟ

Για τους τουρίστες που τους αρέσει η ζεστή θάλασσα, η αμμώδης παραλία, τα τοπία γεμάτα βουνά και οι βραχώδεις περιοχές, το όμορφο & γραφικό λιμανάκι, το Τολό είναι ο τέλειος ταξιδιωτικός προορισμός. Το Τολό ήταν και είναι ένα μικρό ψαράδικο χωριό. Μέχρι & τώρα κρατάει τον παραδοσιακό του χαρακτήρα εμπλουτισμένο με τις διάφορες δραστηριότητες και ευκαιρίες που ικανοποιούν & τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Το Τολό είναι μια πάρα πολύ όμορφη βάση για συναρπαστικές εκδρομές & ταξίδια.

ξενοδοχεια τολο αργολίδας oasis-apartments.gr

ΝΑΥΠΛΙΟ

Θεωρείται ότι είναι μια από τις πιο όμορφες και ρομαντικές πόλεις της Ελλάδας. Το Ναύπλιο, με την πλούσια ιστορία του, βρίσκεται στο κέντρο του Αργολικού κόλπου. Είναι πάντα δημοφιλής προορισμός για τουριστικές και σχολικές εκδρομές, για δεξίωση γαμήλιων τελετών και για honeymooners, τόσο στους Έλληνες όσο και στους ξένους επισκέπτες. Επιπλέον, στο Ναύπλιο ήταν όταν άρχισε να δημιουργείται το πνεύμα της Ελληνικής Επαναστάσεως του 19ο αιώνα.

ξενοδοχεια τολο αργολίδας oasis-apartments.gr

ΜΥΚΗΝΕΣ

Όποιος είναι εντυπωσιασμένος από την Ιστορία και τη μυθολογία της Αρχαίας Ελλάδας θα πρέπει να έρθει εδώ και να επισκεφτεί την πόλη του αρχηγού της Ελληνικής Εκστρατείας εναντίον της Τροίας. Το παλάτι του Αγαμέμνονα μαζί με τους εντυπωσιακούς Μυκηναϊκούς Τάφους και την περίφημη Πύλη των Λεόντων είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Το καλύτερα σωζόμενο και το πιο εντυπωσιακό αρχαίο θέατρο που υπάρχει μέχρι τώρα στον κόσμο ακούει στο όνομα Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Διάσημο για τη μυστηριώδη τέλεια ακουστική του και για τις καλύτερες θεατρικές του παραστάσεις που γίνονται κάθε καλοκαίρι Ιούλιο – Αύγουστο. Η αρχαία τέχνη βρίσκει εδώ το μοντέρνο κοινό. Το να βρίσκεσαι ανάμεσα στους 14.000 θεατές μοιάζει ήδη σαν μια αξέχαστη εμπειρία.

ΑΘΗΝΑ

Η πόλη που γέννησε τη δημοκρατία. Με τον Παρθενώνα και την Ακρόπολή της, τα ιστορικά της μνημεία καθώς και τους θησαυρούς της που μπορείς να τους θαυμάσεις στο πρόσφατα καινούργιο Μουσείο της Ακρόπολης αλλά και στο Αρχαιολογικό Μουσείο, η Αθήνα σου θυμίζει τη δόξα και την τελειότητα της πιο δυναμικής αρχαίας πόλης που είχε ποτέ υπάρξει.

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Πριν επισκεφτείς το διάσημο Ολυμπιακό Στάδιο θα ήταν καλό να κάνεις μια μικρή βόλτα στα ερείπια της αρχαίας πόλης δίπλα στα ροζ ανθισμένα λουλούδια και να ακούσεις το κονσέρτο των τζιτζικιών. Πρώτα θα ανακαλύψεις τον ναό του Δία, στον οποίο ο Φειδίας δημιούργησε το Άγαλμα του Δία, ένα από τα εφτά θαύματα του αρχαίου κόσμου.

ΥΔΡΑ ΚΑΙ ΣΠΕΤΣΕΣ

Η σύνδεσή τους με την Ελληνική Επανάσταση του 1821, η φυσική τους ομορφιά, η αρχιτεκτονική τους και η ιστορία τους ελκύει τουρίστες από όλο τον κόσμο. Παίρνοντας το πλοίο από το λιμάνι του Τολού έχετε τη δυνατότητα όχι μόνο να νιώσετε την εμπειρία του μαγευτικού τοπίου των Ελληνικών νησιών αλλά επίσης να απολαύσετε μια κρουαζιέρα στα νερά του Αιγαίου.

ΠΟΡΟΣ

Ο Πόρος βρίσκεται στον Σαρωνικό Κόλπο όπου εύκολα οι τουρίστες που έρχονται στο Τολό μπορούν να τον επισκεφτούν παίρνοντας τον δρόμο για την Αρχαία Επίδαυρο, διασχίζοντας τα βουνά της Αργολίδας και φθάνοντας σε ένα σημείο όπου βλέπεις μια απίστευτη θέα της θάλασσας από ψηλά ύστερα από δύο ώρες έφτασες στον προορισμό σου.

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ

Χιλιάδες προσκυνητές επισκέπτονται τις μονές που βρίσκονται στην Αργολίδα συνδυάζοντας τη μαγεία της φύσης με την κατανυκτική ατμόσφαιρα του χώρου. Από τις πιο γνωστές μονές είναι η Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών, η Μονή Αγίων Αναργύρων Ερμιόνης και η βυζαντινή μονή Αυγού.

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

H Μονεμβασιά ήταν από τις πιο σπουδαίες και πιο ιστορικές καστροπολιτείες της Ελλάδας. Επιπροσθέτως, είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα ωραιότερα κάστρα στον κόσμο. Χτισμένη πάνω σε ένα βράχο με μοναδική πρόσβαση από τη στεριά μια στενή λωρίδα γης από την οποία πήρε και το όνομά της.

ΑΡΓΟΣ

Το Άργος είναι πόλη της Πελοποννήσου. Ανήκει στον Νομό Αργολίδας, του οποίου υπήρξε και πρωτεύουσα, και θεωρείται η αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης λόγω της ύπαρξης πολλών αρχαιολογικών μνημείων που χρονολογούνται από την Ύστερη Εποχή του Χαλκού, όταν αποτελούσε ένα από τα σπουδαιότερα κέντρα του Μυκηναϊκού Πολιτισμού.

ΜΥΣΤΡΑΣ

Χτισμένη στις πλαγιές του Ταϋγέτου, η Καστροπολιτεία του Μυστρά μεταφέρει τον επισκέπτη σε ένα ταξίδι στον χρόνο. Στον Μυστρά, εκκλησίες με θαυμάσιες τοιχογραφίες, ένας Παλαιολόγος που «καρτερά» στα ανάκτορα των προγόνων του, αρχοντικά, δρόμοι και το τείχος της βυζαντινής πόλης.

ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Μόνο λίγα χιλιόμετρα από τη σημερινή Κόρινθο, βρίσκουμε την Αρχαία Κόρινθο και τον αρχαιολογικό χώρο της, μοναδικό και αντιπροσωπευτικό της ιστορίας της. Η πρώτη εγκατάσταση ανθρώπων στην περιοχή γίνεται τη νεολιθική εποχή, στους ανατολικούς πρόποδες του Ακροκορίνθου.

ΑΡΧΑΙΑ ΤΙΡΥΝΘΑ

Στον δρόμο που συνδέει το Ναύπλιο με το Άργος πάνω σε λόφο δίκορφο δεσπόζει αιώνια κι ακατάληπτη η ακρόπολη της Αρχαίας Τίρυνθας, μια από τις σημαντικότερες ακροπόλεις που συνδέεται με πολλούς μυθικούς ήρωες.

Δείτε φωτογραφίες από το Τολό και την ευρύτερη περιοχή

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ OASIS APARTMENTS ΣΤΟ ΤΟΛΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ