ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ - Oasis Apartments | Tolo Argolis
 

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ξενοδοχεια τολο αργολίδας oasis-apartments.gr

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Οι ελιές και το ελαιόλαδο είναι συνώνυμα με την Ελλάδα και η ποιότητα τους σε αυτήν την περιοχή είναι πολύ υψηλή. Για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό με το ελαιόλαδο ρωτήστε τις συμβουλές μας για τη συσκευασία στη ρεσεψιόν. Προϊόντα από ξύλο ελιάς είναι δημοφιλής δώρα προς πώληση στο Τολό και το Ναύπλιο με μια ποικιλία από διαφορετικά σκεύη, είδη κουζίνας, παιδικά παιχνίδια και στολίδια για την προσφορά.
Τα τελευταία χρόνια το Ναύπλιο έχει γίνει ένα πολύ δημοφιλές κέντρο “Κομπολογιού” με περισσότερα καταστήματα που μπορούν που προσφέρουν προϊόντα που κατασκευάζονται από ημιπολύτιμους λίθους και πολλά άλλα υλικά.
Το Ναύπλιο είναι επίσης γνωστό για καταστήματα με χειροποίητα υφαντά φτιαγμένα από υλικά που γίνονται σε αργαλειό σε τοπικές εγκαταστάσεις, χυλοπίτες και τραχανά από φρέσκα υλικά, μέλι και τα συναφή προϊόντα από τους τοπικούς μελισσοκόμους.
Η Ελλάδα είναι επίσης γνωστή για το ούζο και τα λικέρ. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε καταστήματα στο Τολό ή κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σε ένα τοπικό παραγωγό ούζου και λικέρ. Τα πασίγνωστα Αγιωργίτικα κρασιά της Νεμέας είναι διαθέσιμα σε καταστήματα όλης της περιοχής

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.